Sunday, January 25

Rain, I don't mind


servisten indiğin anda yüzüne acıtırcasına çarpan yağmur damlalarıyla eş zamanlı olarak "placebo - protect me from what I want" çalmaya başlaması, yol boşken bile yeşil yanmasını beklemeden karşıya geçmeyerek ve kapşonunu kullanmayarak yağmura meydan okuyor gibi gözüksen de aslında onunla sevişiyor olmak, yolun yarısında protect me from what I want'ın yerini my sweet prince'e bırakması ve hangi placebo şarkısının yağmura daha çok yakıştığına karar verememek, kullanım klavuzunda "should not be exposed to excessive water" yazan yün botların yağmurda giyilmemesi gerektiğini bizzat yaşayarak öğrenmek, ıslak ayaklar ve saçlarla eve gelip sıcacık bir banyonun ardından koca bir kase 'microwave popcorn'la "goodbye lenin" izlemek.
hele bir de elime bir fincan kahve alıp camın kenarındaki koltukta kitap okumuş falan olsam klişenin dibine vururdum, biliyorum. hava durumuna paralel yazılar döşeyen romantik ve entel kız tribi de hiç durmuyor üzerimde. de; yağmur, çok uzaklardan çağırıyor, ne yapayım..

4 comments:

pink plastic jesus said...

yağmura en çok then the clouds will open for me yakışır bide summers gone ühüüğ:(
goodbye lenin ise ayrı bir candır ciğerdir aslandır kaplandır ne bileyim.bunların üstüne de bi kahve iyi gidermiş aslında evet boşuna klişe olmamış (:

miracsaral said...

Sizi çözmek, çözümleyebilmek çok zor efendim. Eskiden garip bir şekilde "Cacharel-Amor Amor" kullanan türde bir kadın olduğunuzu zanediyordum meğersem Herve Leger Paris-Eau De Parfum kullanan tarzda birisiymişsiniz. Hoşuma gitti :)

La Santa Roja said...

"without you i'm nothing" bence daha iyi gidebilir :)

Anonymous said...

çözelti kadınlar alt başlığında inceleyelim:D